Használati feltételek

Linkbeküldés feltételei!

Gyors pontokba szedem azoknak akik tisztában vannak az alap feltételekkel és lejjebb részletesebben is ismertetem a szabályokat azokkal akik nincsenek teljesen tisztába a fogalmakkal!

1. Viszontlink kötelező! Kivéve ha legalább 1500 karakteres egyedi nem másolt bemutatót ír a weboldaláról!
2. A viszontlinket akár másik weboldalon is elhelyezheted, akár egy másik webkatalógusban is, de egy viszontlinkért csak egy oldalt fogadunk el!
3. Felejtsd el a trükközést, az olyan oldalakat akik Google által nem indexelt eldugott oldalakra teszik ki a linkünket nem csak töröljük hanem bannoljuk!
4. Egyedi 400 karakteres szöveg kötelező!
5. Ingyenes domainen elhelyezett weboldalakat csak PR3-al fogadjuk el!
6. Erotikával, szerencsejátékkal foglalkozó weboldalakat nem fogadunk el.

Azoknak akik nincsenek tisztában a linképítés alap fogalmaival:

Viszontlink: Ez annyit jelent, hogy azért cserébe, hogy megjelenik a weboldalad az oldalainkon cserébe annyit kérünk, hogy te is tedd ki az oldalunkra mutató linket valahova, ettől lesz erős a katalógusunk és a weboldaladra mutató link amit tőlünk kapsz.

Egyedi leírás: Sokan nem tudják és fére értik ezt, nem az a lényege, az egyedi leírásnak, hogy a te agyadból szülessen, hanem, hogy más oldalon ne szerepeljen! Vagyis amikor itt regisztrálsz akkor fogalmazd meg egyedileg a mi oldalunkra! Sokan nem tudják, hogy mekkora butaságot csinálnak akkor amikor regisztrálnak mindenféle katalógusba apróhirdetésbe ugyan azzal a szöveggel, mert a Google látja ezt és gondot okoz a saját weboldalának és a katalógusnak is aki így regisztrál, ezért arra kérünk, hogy vedd a fáradtságot a te és a mi érdekünkben is, hogy írsz egy teljesen új szöveget a weboldaladról!

Ingyenes domain: Ma már nagyon olcsón lehet domain neveket regisztrálni, ha nem ér annyit a weboldalad, hogy regisztrálj neki egy saját domain nevet akkor nem beszélhetünk komoly weboldalról, persze ha már régi a Google által is elismert oldalról van szó vagyis a pagerank-ja legalább 3-as akkor elfogadjuk. Ha szeretnél domain nevet regisztrálni olcsón akkor látogass el erre az oldalra ahol olcsó domain regisztrátorokról olvashatsz. 

Miért érdemes regisztrálni?
Mert nem csak az adatlapodról kapsz linket hanem a kategóriákból és a toplistákból is teljes értékű link fog mutatni a weboldaladra.
Mert megadhatod az RSS csatornádat is és így a weboldalad legújabb 5 cikke mindig kap majd linket az adatlapról. 
Mert a sac.hu egy több mint 10 éves veterán weboldal. 
 
Powered by Magyar webkatalógus © 2007 - 2023    Generated in 0.024 Queries: 0    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei